yoga

Вариант за детоксикация №2

Детоксикация с Ги

Пречистеното масло разтваря шлаки и токсини, водата е универсален разтворител, оризът изтегля натрий от тялото и заедно с него вода. Рецептата за прочистване с Ги е лечебна система на 5000 години и прилагана от аюрведическите лекари. Ги-то при нагряване става бистро като олио.

През първия ден се консумират 2 супени лъжици, втория 4, а третия 6 супени лъжици. 30 минути след консумацията на маслото трябва да пиете топла, 70 градусова минерална вода – средно по 2 литра дневно. Обяда и вечерята за трите дни се състои от 1 каф. чашка ориз, сварен в 1л. вода. Не се използва никаква сол или мазнина. Единственото което можем да добавим е малко копър или магданоз.

детоксикация
LAVA България

При дискомфорт, отпадналост, гадене или главоболие може да се вземе 1с.л. мед с лимонов сок и минерална вода. Ако наистина не се чувствате добре, детоксикацията се прекратява и се повтаря при следващото пълнолуние. На четвъртия ден сутринта на гладно се вземат 1-2с.л. рициново масло и 2 чаши чай. След 1-2 часа могат да се консумират плодове, а обяда и вечерята се състоят в леко зеленчуково меню.

Този тип детоксикация не е подходящ за хора страдащи от проблеми с жлъчката!


Детоксикация или как да прочистим тялото си от шлаки


Вариант за детоксикация №1


Вариант за детоксикация №3


 

Вашият коментар

Име *
E-mail *
Уеб сайт

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.