LAVA България

Джинджифил за всеки ден

У нас, употребата на джинджифил не е широко разпространена, а изследванията сочат, че никак няма да сбъркаме, ако го включим в диетата си. В Индия и Китай се използва още от дълбока древност по всички възможни начини. Дали като чай или подправка, дали като лекарство или афродизиак, ползите от него са всепризнати и доказани. Ето по-конкретно какви са ползите от него:

джинджифил
LAVA България

Той укрепва имунната система. Редовната му консумация предпазва от редица болести. Той загрява в студа и дори предизвиква потене при настинки и грипове, което според учените предпазва от различни микроорганизми. В кулинарията също е повече от незаменим, тъй като позволява съчетаването на принципно несъвместими храни, заради нежеланите ефекти след това. Добавянето на джинджифил в храната, предодвратява дискомфорта и интоксикацията дори и при най-рисковите комбинации. Изхождайки от това, спокойно можем да заключим, че той има антисептично действие и много добре успокоява раздразнения стомах, подпомагайки изхвърлянето на газовете. Така се отърваваме и от подутия корем. Вълшебната грудка е чудесен пробиотик и благоприятства развиването на нормална, благородна флора в организма.

джинджифил
LAVA България

Джинджифиловият чай премахва токсините в тялото и има детоксикиращ ефект. Това от своя страна помага във вечната борба с килограмите. Ако водим заседнал начин на живот е добре да пием повече чай от джинджифил. Той стимулира кръвообращението и повишава температурата на тялото. Това със сигурност ще ни зареди с енергия и жизненост, отървавайки ни и от болките в ставите. Той се препоръчва след травми и заболявания, тъй като спомага преодоляването на болката и възпалението, като има силна възстановителна функция. В съдържанието му откриваме гингероли, благодарение на които успокоява артрита и остеопороза. Освен това, той ще уравновеси и кръвното ни налягане, намалявайки нивата на вредния холестерол и ще ни предпази от образуването на тромби и съсиреци.

LAVA България
Гответе вкусно с LAVA България

 

Относно нашите момчета – джинджифиловият чай е особено полезен. От векове е доказано неговото действие като афродизиак и влияе благотворно върху мъжката потентност. Освен това, той поддържа кожата млада и свежа, повишава тонуса, зарежда ни с енергия, премахва токсините от тялото и ни помага за пречистването на кръвта. Той повишава обмяната на веществата с до 25%, което автоматично го прави Маг с главно “М” в отслабването!

И за бременните също има страхотен ефект. Проучванията сочат, че той положително облекчава сутришното гадене. Лютите му съставки като шогаоли и джинсжероли стимулират метаболизма и тонизират мускулите на червата.

Вашият коментар

Име *
E-mail *
Уеб сайт

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.