offer 907 rEcWUfukO img1

Какво трябва да знаем, преди да започнем детоксикация

Няколко идеи за улеснение при стартиране на детоксикация:

1. Ако започвате детоксикация с мисълта да свалите някое и друго килце, по-добре изобщо не се захващайте. Това не бива да е главната Ви цел в никакъв случай. Отслабването ще се случи от самосебе си, но е възможно това да се случи в по-късен етап. Радвайте се дори и само на един свален килограм, защото този килограм не е просто задържаната вода в организма, както при диетите за отслабване. Това е килограм шлаки, мръсотия и натрупвания токсини. Вашето тяло със сигурност ще е по-красиво, кожата Ви по-свежа, а самите Вие по-жизнени. С други думи, макар и само с килограм по-малко, вие ще изглеждате и ще се чувствате толкова леко, че все едно сте свалили десет.

 

детоксикация
LAVA България

 

2. Изхождайки от първия съвет, срещите с кантара са Ви абсолютно забранени. Добре е да се претеглите веднъж преди започването на детокса и от любопитство, веднъж след захранването. Старайте се това да се случи по едно и също време на деня, като за предпочитане е сутринта. Не подценявайте и меренето на обиколката. Понякога, дори и да няма промяна в килограмите е напълно възможно да има съществена разлика в сантиметрите.

детоксикация
LAVA България

3. Въпреки че е много неприятна, не пропускайте английската сол. Без нея, ефектът изобщо няма да е същия.

4. Избягвайте да стоите неангажирани. Когато бездействаме, често си мислим за храна. Сега е момента да преобърнем къщата с краката нагоре и да въдворим отново ред в нея. Вечерта излезте някъде или си ленете раничко, защото с всяка изминала минута  пред телевизора, хладилника става все по-коварен и измисля все по-хитроумни начини да Ви  привлече към себе си, посредством телевизионните реклами. Измислете си различни занимания, само да няма скука и за една секунда. Планирайте си цялостната програма за през дните на глад.

детоксикация
LAVA България

5. Ако имате време за разходка в парка, непременно го направете – действа превъзходно. Не си забравяйте и термуса с горещия чай или вода.

6. Ако спортувате, непременно продължете и по време на детокса. Тонизира, но задължително си пийте и течностите. Ако можете, пийте дори повече.

7. При дискомфорт от рода на гадене, главоболие и отпадналост, можете да вземете мед с лимонов сок и минерална вода или пектин.

Вашият коментар

Име *
E-mail *
Уеб сайт

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.