uprajneniq taliq

Как да отслабна

Тенджери, тигани и съдове от лят чугун LAVA
LAVA България

Как да отслабна?! Поглеждате със страх към кантара, плахо пристъпвате напред, закрили поглед с ръка и се качвате върху адското устройство. За първи път след зимното сезонно преяждане, тъй като вече сте в лятната си отпуска, куфарът е стегнат за море, а банският е най-отгоре, та да е налесно. И О! Как да отслабна?! LAVA веднага ще Ви разкрие истината за слабеенето и напълняването. Всъщност, да свалиш няколко килца никак не е трудно. Трудното идва тогава, когато вече трябва да ги задръжиш такива каквито са си.

Отслабването е процес при който, когато тялото изпитва недостиг на енергия, или казано с други думи – хапване, то започва да използва складираната такава, явяваща се в мазнини и мускули. Накратко, за да отслабнеш трябва да си на диета, дори и да правиш упражнения. Защо? Защото чрез упражненията наистина гориш калории, но нямаш идея колко поглъщаш след това. Тоест, ако цял ден ядем банички, пасти и чипс, а след това потичаме, ефекта ще е, че няма надебелеем, но няма и да отслабнем.

Тенджери, тигани и съдове от лят чугун LAVA
LAVA България

В действителност, има хора, които правят по 200 коремни преси на ден и все пак нямат плочки. Всъщност, те имат плочки, само дето и те самите не знаят за това. Защо? Защото не са видими. Те са скрити под слой мазнина, който изчиства само диетата. Не ни разбирайте погрешно, упражненията имат много важна роля при свалянето на килограми. Те са важни, за да сме стегнати, добре изглеждащи и да накарат организма да изгаря само мазнини, вместо мазнини и мускули, а при отслабването, основната цел е да се намалят именно мазнините. Мускулната маса трябва да се запази, за да може тялото ни да придобие секси и стегнати форми.

Как да запазите мускулите си, докато отслабвате? Накарайте тялото си да се нуждае от тях. Как? Като ходите на фитнес или гимнастика, тренирате таебо, тай-чи или каквото Ви харесва. Важно е да сте активни.

Тенджери, тигани и съдове от лят чугун LAVA
LAVA България

Ако пък нямате време за тренировки, резултата ще е по-слаб, но и по-отпуснат. Защо? Защото освен, че липсват мазнини, липсват и мускули. Колкото до бързото отслабване – няма такова животно. Здравословното сваляне на килограми е по 500гр. на седмица. В началото на диетата, организма ще се засили да изразходва запаси, но в процеса на слабеене, той ще се адаптира към новото положение и ще забави темпото.

Та как да отслабнете? Тренирайте и минете на диета. Тези две неща, вървящи успоредно, стопяват килограмите и оформят перфектна фигура.

 

Моля, харесайте и нашата Facebook страница от ТУК!

Вашият коментар

Име *
E-mail *
Уеб сайт

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.