upragneniya yoga

Вариант за детоксикация №3

Детоксикация с грейпфрути и белтъци

За този метод на прочистване са Ви нужни 5 грейпфрута и 5 яйца на ден. Грейпфрутите се белят от кората и ципите, а яйцата се варят за 15 минути. Необходимо е да отделим жълтъците от белтъците.

Сутрин на гладно трябва да изпием една супена лъжица английска сол, разтворена в 50-70мл. л. вода. След 30 минути можем да пристъпим към храненето, което задължитело се състои час след събуждането. Изяжда се единия яйчен белтък, а след още час единия грейпфрут. Редуват се през целия ден по този начин, за да се получат 10 порции на ден.
детоксикация
LAVA България
В случай на глад се пие топла вода, като колкото повече пием, толкова по-добре. При слабост се водата се комбинира с лимонов сок. Желателно е яденето да приключи в 20ч. Процедурата се повтаря в продължение на 3 дни, а на четвъртия се прави захранване, което е същото каквото е и при детоксикацията с прясно изцедени сокове. По време на този тип детоксикация се разрешава пиенето на кафе, тъй като той е антидот за много токсини. Можем да пием също и зелен чай, черен и мате, който регулира обмяната при разширени вени, хемароиди, има антиоксидантно действие, потиска апетита и тонизира. Количеството е, колкото поискаме.

Вашият коментар

Име *
E-mail *
Уеб сайт

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.