Negative Ions Create Positive Vibes

Как да сме здрави без лекарства

Стига да знае как, човек може да избегне всички болести и страдания без медикаменти и лекарства. Здравето ни зависи основно от нашите мисли и чувства. След това от въздуха, водата, от мястото в което живеем, и хората които ни заобикалят, защото всичко това, отново влияе на мислите и чувствата ни. Абсолютно всички физически болести са отражение на нашите духовни състояния. Чистата храна за тялото, положителните мисли, любовта и добрите дела изграждат здравия ни дух, респективно и здравото ни тяло.

здрави без лекарства
LAVA България

За да имаме добро здраве е важно да живеем в хармония с мислите, чувствата и постъпките си. Когато у нас има дисбаланс между тези три компонента, всичко върви наопаки. Когато нашите чувства са в противоречие с ума ни, у нас се раждат нервност и тревожност, които влияят на физическото ни аз. Всяка една негативна мисъл провокира поредица от още такива. Това рефлектира върху обкръжението ни, което респективно пък влияе на нас и влизаме в порочен кръг на лошо настроение, носещо нищо по-различно от болести.

Здрави без лекарства
LAVA България

Изпълнете себе си с доверие и положителни мисли. Погрижете се за тялото си с правилната диета и храна, запишете се на спорт, който да Ви освобождава от негативните мисли и в който да влагате излишната си енергия. Намерете това което обичате истински и го следвайте. Намирайте време за всички неща, които Ви правят щастливи. Най-доброто лекарство е именно щастието, а самото то избор. Не си търсете оправдания да бъдете нещастни.

здраве без лекарства
LAVA България

Има множество спортове които можете да изберете. Огледайте във вашия квартал фитнес цнтровете и клубните занятия като танци, бойни изкуства, гимнастика или йога. Ако все още не знаете какво Ви се тренира, посетете от всичко по веднъж и след това направете избора си. Изградете си правилен хранителен режим, но дори и когато “прегрешите” не се упреквайте заради това. Обичайте себе си, обичайте и заобикалящия Ви свят, мислете положително и всичко което пожелаете ще бъде Ваше.

Вашият коментар

Име *
E-mail *
Уеб сайт

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.