За LAVA

LAVA – 40 години опит

Мисията е да се съчетаят високи технологии с 40 години опит в чугунените отливки . Lava има най – съвременното оборудване за чугунени отливки и емайлиране в региона.

Чугунени съдове в производство

LAVA е специализирана в индустрията за отоплителни уреди и съдове за готвене и сервиране. Основната дейност на Lava е да произвежда най-висок клас чугун и емайлово покритие за тенджери, гювечи , плата, тави , тигани и скари.

LAVA притежава нови Sinto и Disa машини за формоване, електрическо топене, взривяване / смилане , подготовка на пясъка и EPE емайлиране и лиценза на Ferrotechnic . Всички те са напълно автоматизирани и CNC оперирани.

LAVA разполага със завод от 6 000 кв. м закрита площ и с 15 000 квадратни метра открита площ в Ескишехир Индустриална Зона, производство с ISO9001 .

Високо технологичните и гъвкави машини гарантират най-високите стандарти за качество и производствен капацитет със значителна гъвкавост. Статистическият контрол на процесите и ERP / MRP система се прилага за цялостното управление на качеството и непрекъснатите програми за усъвършенстване на продуктите .

LAVA е посветена на осигуряване на своите клиенти несравнимо обслужване, логистика , гъвкавост, инженеринг, качествени продукти, които са ценово ефективни и осигуряват оптимална работа с непрекъсната техническа поддръжка и дългосрочно партньорство.

Защо LAVA? Защо чугунените тенджери и тигани придават вкус на ястието? Няма други съдове в които да можете да приготвите ястия с по-добър вкус както с LAVA продуктите. LAVA емайлираните тенджери и тигани са с плътна основа направена от чугун, който е с ниска специфична топлина. LAVA се загряват равномерно и достигат еднаква температура във всяка една точка, което е гаранция за равномерно и вкусно приготвени ястия.

GDPR Политика за защита на личните данни

Стани автор
Влече ли те в кухнята? Искаш ли да споделиш с нас част от своята кулинарна магия?
Стани част от семейството на LAVA, като автор на нашия сайт! Даваме ти свободата да публикуваш всяка своя кулинарна приумица, да споделиш как отслабна или пък как най-накрая напълня (каквато бе моята лична борба, всъщност), интересни и малко известни факти относно различните храни, начини на хранене и други.