За LAVA

LAVA – 40 години опит

Мисията е да се съчетаят високи технологии с 40 години опит в чугунените отливки . Lava има най – съвременното оборудване за чугунени отливки и емайлиране в региона.

LAVA е специализирана в индустрията за отоплителни уреди и съдове за готвене и сервиране. Основната дейност на Lava е да произвежда най-висок клас чугун и емайлово покритие за Тенджери , Гювечи , Плата, Тави , Тигани и Скари._ME_1608

LAVA притежава нови Sinto и Disa машини за формоване, електрическо топене, взривяване / смилане , подготовка на пясъка и EPE емайлиране и лиценза на Ferrotechnic . Всички те са напълно автоматизирани и CNC оперирани.

LAVA разполага със завод от 6 000 кв. м закрита площ и с 15 000 квадратни метра открита площ в Ескишехир Индустриална Зона, производство с ISO9001 .

Високо технологичните и гъвкави машини гарантират най-високите стандарти за качество и производствен капацитет със значителна гъвкавост. Статистическият контрол на процесите и ERP / MRP система се прилага за цялостното управление на качеството и непрекъснатите програми за усъвършенстване на продуктите .

LAVA е посветена на осигуряване на своите клиенти несравнимо обслужване, логистика , гъвкавост, инженеринг, качествени продукти, които са ценово ефективни и осигуряват оптимална работа с непрекъсната техническа поддръжка и дългосрочно партньорство.