LAVA България

Играй и спечели!

Сподели желанието си с Дядо Коледа и спечели!

LAVA България
LAVA България

Мили гастрономчета,

LAVA България отново организира игра – този път по случай любимата ни Коледа!
Включете се в играта на LAVA България и трима от Вас ще имат възможността да спечелят най-продавания съд в историята на LAVA – двойно емайлиран чугунен грил тиган! Неговата практична кръгла форма и излети дръжки позволяват освен като тиган на котлона (газов, електрически, индукционен) да се ползва като тава във фурната или пък да го поставим директно върху жарта на семейния пикник. Това е многофункционален грил тиган, благодарение на който барбекюто вече не се влияе от времето! То е вкъщи, на терасата, в двора или в гората!
Приготвяйте вкусна и здравословна храна с LAVA България!

Виж тиганът от ТУК!

Правила на Играта

1. Харесай нашата Facebook страница.

2. За участие, харесай и сподели публикацията във Facebook (публично) от ТУК.
3. Преди да споделиш, напиши коментар #LavaBG (хаштаг) на публикацията си, както е показано по-долу.

Сподели желанието си с Дядо Коледа

4. Наградите се осигуряват от shop.lavabg.eu
5. Раздаваните награди са само за участници, неспечелили в предходни игри на LAVA България.
6. Крайният срок на играта е 21.12.2015 г., 12:00 ч. на обяд.
7. Спечелилите се избират на томболен принцип. Колкото повече споделяш – толкова по-голяма вероятност да спечелиш!
8. Спечелилите ще бъдат обявени още същия ден на сайта на LAVA България www.lavabg.eu, както и в нашата Facebook страница.9. Спечелилите трябва да се свържат с нас в тридневен срок, считан за начален от момента на самото обявление, за да получат своята награда.
10. В случай, че спечелилият не се свърже с нас в определения срок, LAVA България си запазва правото да даде наградата на друг участник в Играта.

„Сподели с Дядо Коледа!“ или за краткост „Играта“ се организира от LAVA България. Участието в играта, не е обвързано с покупка. Участниците в Играта се съгласяват да спазват условията и разпоредбите на по-горе описаните правила. Официалните правила ще бъдат достъпни през целия период на играта на интернет страница https://www.facebook.com/Lavabg.eu/ както и на сайта на LAVA България – www.lavabg.eu

LAVA България си запазва правото да спре играта, в случай че не се спазва добрият тон и условията й.

С участието си в тази Игра, всички спечелили участници разбират и се съгласяват, че техните имена, снимка както и те самите, могат да бъдат използвани в аудио, видео, печатни и електронни издания от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна.